Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propuneri bari
#1
  • Nume: Baricade
  • Propunere & Sugestie: de fapt am vreo 2 3... 1: As propune schimbarea rankurilor cu ceva mai simplu si mai putine deoarece cele de acum mi se par multe plus ca nu prea este staff... sa dau un exemplu in loc de "it man" sau "warnight organiser " sa fie moderator si sub el sa scrie de ce sectiune se ocupa .. deoarece am vazut ca multi au schimbat si au scris cam ce au vrut..  si asa mai departe 2: Ar frumos o bara cu parteneriate intre comunitati / hosturi/ radiouri/si care mai sunt ...cred ca asa ar ajuta mai mult popularea forumului/serverelor...3: sa se mai scoata cateva setiuni deoarece nu prea le vad rostul in a da copy paste pentru a mai adauga un post pe forum... 
  • Poze dacă este nevoie: ...
  • Cu ce ar putea ajuta comunitatea? : eu cred ca ar ajuta la popularea  com ... stiu ca este mult de munca cu ce am scris dar o mica schimbare ar face lumea si mai curioasa sa intre ... o schimbare de tema sau orice mica schimbare zic ca e deajuns...chiar daca este greu pentru unii ca numa ei stiu cat efort pun dar impreuna le putem face putem ajuta cu o parere sfat ceva... 
  • Astept pareri Multumesc
#2
 Sincer să fiu,pripă propunere este puțin c-am inutilă, Gradul de WarnightOraniser este dat pentru cei care vor să se ocupe de warnight-uri. Gradul de ItMan este dat celor care vor să posteze articole noi legate de it (Telefoane,Linux,etc). 

 De ce să primească moderator,dacă sunt împărțit pe categorii? 
 Chestia cu toți își modifică Ușer Title,este o prostie,dacă vrea omu` să-și pună Lider GFX,(dau un exemplu) nu are nici o treabă cu cea ce este legat în topicul cu lideru` GFX. 
 În legătură cu scoaterea unor secțiuni,e mai bine așa cum sunt,deoarece dacă le scoatem poate un helper vrea să preia 2 sau mai multe secțiuni,sau o categorie. 
 În legătură cu parteneriatele,sincer să fiu e mai bine așa, decât să ne îngreunam cu mii de comunități,care pot să se închidă într-o zi sau 1 luna.  
 În legătură cu hosturi,avem deja parteneriat cu TNI. 

Deci  Contra
#3
Scurt si la obiect: Legat de prima propunere, gradele sunt bine gandite in felul in care sunt acum.
Legat de a doua propunere, avem un parteneriat dar si cateva domenii, dar normal ca un parteneriat nu ar strica niciodata.
Legat de a treia propunere, care mai e rostul unei comunitati cu putine sectiuni? Sectiunile alea fac parte din rolul unei comunitati.
[Image: rqLbWUh.png]

Follow Us:

[Image: facebook_large.png]  [Image: youtube_large.png] [Image: instagram_large.png] 
#4
Contra, nu văd rostul!
#5
Piciul: este modalitate de a face moderator doar pe o singura sectiune si nu are acces la celelalte sectiuni ... si legat de parteneriate poti pune anunite conditii care trebuie indeplinite ..
Shell : atunci daca totu e ok asa trebuie sa facem ceva sa populam comunitatea ... sa aducem servere ... am vz ceva de partener oficial cs boost poate se poate face ceva ..
#6
(16-04-2016, 02:54 PM)Baricade Wrote: Piciul: este modalitate de a face moderator doar pe o singura sectiune si nu are acces la celelalte sectiuni
Nu inteleg ce ai in cap.
O sa merg la "Doamne Ajuta" si o sa incerc sa vad daca am inteles bine:
Tu propui sa se scoata IT-Man si Scripter si alte grade de genul, iar gradul deja existent de Moderator sa fie pentru orice categorie.
Cred ca nu esti familiar cu forumurile din moment ce nu iti dai seama ca desi nu se numeste Moderator ci IT-Man acela modereaza doar categoria respectiva.
Deci ca sa-ti explic mai clar IT-Man = Moderator pe categoria Zona IT. De mentionat ca IT-Man (si celelalte la care mai faci referire) NU AU ACCESE DECAT IN CATEGORIILE DESTINATE
Contra
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
[Image: prj2kDR.png]
#7
Gradele sunt corect facute si nu are rost sa le schimbam.
Contra
#8
Ok am inteles .. dar stiam ca se poate da moderator doar pe o singura sectiune nu neaparat sa fie it man sau restul...
Iar cu forumurile sunt destul d familiar doar ca va dura putin pana ma voi reobisnui cu ele...
#9
(16-04-2016, 06:23 PM)Baricade Wrote: Ok am inteles .. dar stiam ca se poate da moderator doar pe o singura sectiune nu neaparat sa fie it man sau restul...
Daca tot am inceput cu exemplul de IT-Man o sa continui tot asa dar e valabil si pentru celelalte.
IT-Man Arrow Moderator pe Zona IT si se ocupa de: Crearea de topicuri, rezolvarea problemelor hardware, software, posteaza tutoriale, semnaleaza topicuri ca importante si inchide/deschide topicuri, face raporturi topicurilor,posturilor,userilor care incalca regulamentul din zona lor.
Moderator Arrow Odata avansat de la It-Man pana la Moderator ai urmatoarele atributii: Iti alegi Zona IT sa o moderezi si ai in plus urmatoarele atributii: Sanctionezi utilizatorii care incalca regulamentul DOAR in Zona IT sau care fac reclama (warn respectiv ban), si mai ai in plus reporturile aparute in Mod CP care tin de acea zona plus celelalte atributii (Scrise la Staff Only). Moderatorul face un fel de Leadership pe o anumita parte a forumului 
Sper ca ai inteles acum ceva mai bine
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
[Image: prj2kDR.png]
#10
1. Gradele sunt organizate cu cap, nu am ce sa modific la ele.
2. Nu suntem o comunitate de doi bani ca sa facem parteneriate "la misto" cu orice forum care tine 2 luni dupa care dispare fara urma.
3. Sectiunile au fost copiate dupa scheletul fostei comunitati CS1, deci nu am ce sa mai scot, decat sa adaug.

Vor apărea teme noi în scurt timp şi căutăm să mulţumim tuturor ce navighează pe forumul nostru.
Mulţumim pentru sugestii!

Respins Topic Lock
[Image: type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c...A31900.png]


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)