Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai important ziar de sport din Hexagon titrează azi, înainte de România - Franța
#1
[Image: 685136_cp_1372.jpg]
 
L'Equipe  deschide azi pe prima pagină cu titlul "Totul pentru victorie". Înaintea meciului care va începe la ora 22:00 (DigiSport, GSP.ro), ziariștii francezi au făcut o prezentare a "Stejarilor", prin care au ținut să evidențieze cele mai importante lucruri de știut despre români.
 
1. ROMÂNIA ARE MAI MULTE VICTORII DECÎT FRANȚA ÎNAINTE DE CM
Francezii notează că în acest an România și Franța au jucat cîte opt meciuri oficiale, iar românii au un record mai bun: cinci victorii și trei înfrîngeri, față de patru victorii și patru înfrîngeri. Dar, evident, nivelul adversarelor a fost altul. Franța a jucat cu Anglia de trei ori, cu Scoția de două ori și Italia. România a bătut Portugalia, Spania de două ori, Germania și Namibia și a pierdut cu Rusia, Georgia și Tonga.
 
2. ROMÂNIA ARE UN CENTRU DIN TONGA
România și-a deschis orizonturile, iar pentru prima dată în istorie are jucători de altă naționalitate. În lotul "Stejarilor" sînt patru străini, iar trei vor juca de la început împotriva Franței. Georgianul Otar Turashvili, sud-africanul Johannes van Heerden și Paula Kinikinilau, din Tonga.
 
3. ROMÂNIA ARE O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ
Pentru primul meci, România va avea un prim XV care are o medie de vîrsta de 29 de ani și 134 de zile. Cei 15 jucători au în total 684 de selecții pentru naționala țării lor.
 
4. PREGĂTIRE FIZICĂ FĂCUTĂ DE DOI FRANCEZI
Biarrot și Bayonne sînt cei care s-au ocupat pe pregătirea românilor, în această vară, în Munții Carpați.
 
5. E LOCAȚIA PERFECTĂ DE DESFĂȘURARE PENTRU ROMÂNIA
"Pentru România, organizarea Campionatului Mondial în Anglia este ideal. În 2011, Cătălin Fercu, cel mai bun jucător al lor nu a mers la Campionatul Mondial din Noua Zeeleandă, din cauza fricii sale de zbor. Faptul că va fi diseară pe teren va fi un avantaj imens pentru Stejari", mai scrie cel mai important ziar de sport din Hexagon.
 
Primul XV al României: Mihai Lazăr, Otar Turashvili, Paulică Ion, Valentin Popârlan, Johan Van Heerden, Valentin Ursache, Viorel Lucaci, Mihai Macovei, Florin Surugiu, Dănuţ Dumbravă, Adrian Apostol, Florin Vlaicu, Paula Kinikinilau, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu
Rezerve: Andrei Rădoi, Andrei Ursache, Horaţiu Pungea, Ovidiu Toniţă, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Ionuţ Botezatu, Csaba Gal

 
Primul XV al Franței: Dulin - Guitoune, Fickou, Fofana, Nakaitaci - Tales, Parra - Nyanga, Picamoles, Ouedraogo - Flanquart, Le Roux, Atonio, Szarzewski, Debaty.
 
Meciul Franța - România va începe la ora 22:00 și este în direct pe DigiSport și liveSCORE pe GSP.RO.
 
Gazeta Sporturilor are singura echipă de ziariști din presa scrisă din România prezentă la CM de Rugby și oferă cititorilor ultimele detalii și imagini de la cea mai tare competiție a momentului.
 
Programul Grupei D, din care fac parte "Stejarii"
23.09.2015 - Franța Vs România (Londra)
27.09.2015 - Irlanda Vs România (Londra)
06.10.2015 - Canada Vs România (Leicester)
11.10.2015 - Italia Vs România (Exeter)
 
Sursa gsp.ro
[Image: ibv6hew.gif]


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)