Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAI: 51 de persoane evacuate din autoturisme, interventii pentru 102 gravide. Femeie
#1
[Image: 61858331.jpg]

La mai bine de 24 de ore de la expirarea codurilor de ninsoare, multe persoane inca se afla in situatii dificile din cauza drumurilor blocate.
Ei mai arata ca, din totalul interventiilor medicale, din ultimele ore, 102 au fost pentru gravide si 29 pentru persoane dializate.
De asemenea au fost relocate 324 persoane fara adapost, in unitatile de primiri urgente sau in spatii ale autoritatilor locale.
ora 11:50 Doua femei din judetul Constanta au nascut, in ultimele ore, acasa, asistate telefonic de medicul coordonator al Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, una dintre acestea fiind preluata de paramedici impreuna cu copilul pentru a fi transportata la spital. Cadrele medicale incearca sa ajunga si la cealalta femeie tot pentru a o duce la o unitate medicala, informeaza n***.ro.

[Image: 61858323.jpg]

[Image: 61858320.jpg]

ora 11:00 Cinci TIR-uri au ramas blocate, duminica, la intrarea in municipiul Husi, dinspre Vama Albita, pe DE 581, circulatia fiind restrictionata temporar. Potrivit prefectului judetului Vaslui, Isabel Bogdan, care este prezent la fata locului, autotrenurile au ramas blocate din cauza poleiului. ''Am decis restrictionarea temporara a traficului in zona astfel incat utilajele sa poata interveni si sa imprastie material antiderapant, iar circulatia sa revina la normal'', a declarat prefectul Isabel Bogdan.
ora 10:30 O tanara de 18 ani a fost transportata la Centrul de permanenta din localitatea Tibanesti, in travaliu, un echipaj medical al Serviciului Judetean al Ambulantei Iasi aflandu-se la fata locului pentru a-i acorda asistenta medicala. "Un echipaj medic-asistent monitorizeaza si asigura asistenta medicala in cazul unei gravide la termen, o femeie in varsta de 18 ani, pana la deblocarea drumurilor", a declarat Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al SAJ Iasi.
ora 10:00 O femeie in varsta de 43 de ani, cunoscuta ca fiind consumatoare de alcool, din localitatea vasluiana Pribesti a fost gasita moarta in zapada, au anuntat, duminica, reprezentanti ai Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui. De asemenea, alte doua persoane, cazute in strada, - un barbat de 45 de ani si un tanar de 18 ani - din municipiul Barlad au ajuns in ultimele ore cu hipotermie la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului de Urgenta ''Elena Beldiman''.



EDIT by Nescafe #: "5. Titlul trebuie să fie [Stire] urmat de numele respectivei stiri | Ex: [Stire] In Italia a avut loc unul din cele mai mari cutremure. Sancţiune: WARN"  => +1 WARN, fii mai atent data viitoare !
[Image: 76561198310378937.png]


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)