Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IT Man Wanted!
#1
Pentru ca vrem sa fim o comunitate unita si sa ne ajutam reciproc la nevoie in domeniul calculatoarelor, am creat gradul IT Man.
Acest grad este responsabil de intreaga categorie "ZONA IT & WEB", de unde face parte si subforumul "Probleme", subforum pentru care am creat acest grad.
Din experienta mea anterioara, am observat sute sau chiar mii de probleme legate de "minunatul" si controversatul sistem de operare pe care il folosim aproape toti, asa ca vom incerca sa ne unim fortele pentru a putea combate aceste probleme.
Drept urmare, cine are cunostinte cel putin medii (exclus cunostinte minime) poate sa imi trimita un PM in care sa imi expuna experienta lui in domeniul IT, atat hardware cat si Software. (fara sa imi scrieti romane, ceva pe scurt)
Nu e neaparat sa aveti cunostinte din amandoua, la ce echipa mare va fi, o sa va completati reciproc, iar in functie de numarul aplicantilor voi crea o categorie ascunsa si exclusiva numai pentru voi, unde sa puteti posta ce vreti voi (hacking, vulnerabilitati, retelistica, programare, etc.)

Multumim si va asteptam,
Administratia Jucausii.Net
<p>
[Image: type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c...A31900.png]
<br></p>
#2
Update. Cererile se fac in zona "Aplica pentru grad" respectand modelul.
Cei acceptati vor fii coordonati de catre "aeae" moderator al sectiunii.
Va asteptam !
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
[Image: prj2kDR.png]
#3
UPDATE
Acum aveti oportunitatea. Sunt 4 posturi libere pe functia de IT-Man
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
[Image: prj2kDR.png]


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)