Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problema] Florin.
#1
[*]Nume tau » Florin
[*]Cum se manifesta problema + screen shot » .
[*]Deci, cand inchid clapa la laptop mi se inchide. 
[*]Vreau asa, cand inchid clapa sa-mi ramana deschis, dar cu clapa inchisa. 
[*]Sa-mi ramana in toate programele care-l lasa si sa fie deschis, sa mearga coolerele si sa fie activ unde-l las.
[*]WINDOWS 10   • "Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
#2
Nu ai cum sa faci sa nu se mai inchida, cand inchizi clapeta, cred ca e automat din laptop. Asteapta sa vina si ceilalti colegi cu parerea lor.

#3
Știi ce fac eu? Păi dau minimize la paginile deschise iar apoi îți apare desktop-ul, iar apoi închizi clapa. Eu așa procedez și îmi rămân și paginile salvate.
resimresim
#4
Pentru ca laptopul sa nu se mai inchida atunci cand lasi clapeta jos trebuie sa faci o mica setare din control panel astfel ca selectezi Control Panel - Hardware and Sound - Power Options - Choose what closing the lid does - When i close the lid - Do nothing. La ultima optiunea trebuie sa ai grija sa selectezi " Do nothing " atat atunci cand laptopul este pe baterie cat si atunci cand este conectat la adaptor, urmand ca apoi sa salvezi modificarile efectuate. Daca vei face setarile corecte nu vei mai avea probleme si laptopul nu se va mai inchide atunci cand lasi clapeta.

Daca nu merge, o sa revin cu alta solutie.
#5
Asta e pe windows xp, dar pe 10 nu gasesc Smile  • "Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
#6
Să nu fie apărută această funcţie şi pentru windows 10 ? ... totul este posibil...
#7
#UP altii
?  • "Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
#8
Pentru ca laptopul să nu se mai inchidă atunci cand lasi clapeta jos trebuie sa faci o mica setare din control panel astfel ca selectezi Control Panel - Hardware and Sound - Power Options - Choose what closing the lid does - When i close the lid - Do nothing. La ultima optiunea trebuie sa ai grija sa selectezi " Do nothing " atat atunci cand laptopul este pe baterie cat si atunci cand este conectat la adaptor, urmand ca apoi sa salvezi modificarile efectuate. Daca vei face setarile corecte nu vei mai avea probleme si laptopul nu se va mai inchide atunci cand lasi clapeta.

Sper că te-am ajutat.
#9
Dirtyaim, tu ai fost atent ce postezi, acelasi lucru l-am zis si eu... :|. Daca nu stii cum se rezolva te rog frumos sa nu mai copiezi dupa alti Wink.
#10
(07-04-2016, 11:19 PM)dirtyaim Wrote: Pentru ca laptopul să nu se mai inchidă atunci cand lasi clapeta jos trebuie sa faci o mica setare din control panel astfel ca selectezi Control Panel - Hardware and Sound - Power Options - Choose what closing the lid does - When i close the lid - Do nothing. La ultima optiunea trebuie sa ai grija sa selectezi " Do nothing " atat atunci cand laptopul este pe baterie cat si atunci cand este conectat la adaptor, urmand ca apoi sa salvezi modificarile efectuate. Daca vei face setarile corecte nu vei mai avea probleme si laptopul nu se va mai inchide atunci cand lasi clapeta.

Sper că te-am ajutat.

Ai fost taxat cu un punct warn pentru comentariu inutil, atâta timp cât celălalt coleg a postat acelaşi lucru, nu-şi avea rost postul tău!


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)